AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmalı kurabiye görmek

Kahve falında elmalı kurabiye görmek

Kahve falında elmalı kurabiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elmalı kurabiye gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Kahve falında elmalı kurabiye görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, Allah katında yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kek kurabiye görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir