AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, ortaklı işlere girileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstıklı kurabiye gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek yeni kısmetlere nail olacağına, malın bereketinin artmasına alamet eder.

Kahve falında kurabiye aldığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında renkli kurabiye görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unlu kurabiye yemek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fındıklı kurabiye görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kek kurabiye yemek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir