AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye hamuru yapmak

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin büyüyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulur.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, makam edineceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek bol kazançlı günler geçireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir