AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye yediğini görmek

Kahve falında kurabiye yediğini görmek

Kahve falında kurabiye yediğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında kurabiye yediğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, sevgiliniz veya çocuklarınızla planlar yapmanız ilişkilerinizi güçlendirebilir ya da stresi azaltabilir.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sevdiği birini kırmaya inanılır.

Kahve falında birinden kurabiye almak hastalıklarının iyileşeceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işarettir.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak kurabiye yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir