AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek kurabiye görmek

Kahve falında kek kurabiye görmek

Kahve falında kek kurabiye görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kek kurabiye gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında kek kurabiye görmek çok iyi işler yapılacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kek kurabiye yemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında pastaneden kurabiye almak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında kurabiye çalmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, açların doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak kurabiye yemek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurabiye yaptığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir