AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, moralinin düzeleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, yüzlerin asılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işi ile gündeme geleceğine işaret eder.

Kahve falında kabuk tarçın görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarçın ağacı görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarçın koklamak geçim derdinin son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında tarçın çayı içmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek çocuk sahibi olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında toz tarçın görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın yemek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir