AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek darda kalacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ortağından ayrılacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiyeler gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kurabiye görmek kem gözlere geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında tepside kurabiye görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalettir.

Kahve falında kurabiye görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir