AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmalı kurabiye yapmak

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Kahve falında elmalı kurabiye görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak bol bol hayır duası alınacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir