AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma toplamak

Kahve falında elma toplamak

Kahve falında elma toplamak riske atılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma toplamak gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında yeşil elma toplamak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma topladığını görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak çok büyük borçlar alacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı elma toplamak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalettir.

Kahve falında elma toplamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda elma toplamak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir