AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma toplamak

Kahve falında yeşil elma toplamak

Kahve falında yeşil elma toplamak mal ve para biriktireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yardımının olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil elma toplamak gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, adaletin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak amacına ulaşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet eder.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak haneye dertlerin gireceğine , aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva ve elma toplamak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında daldan elma toplamak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir