AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elma toplamak

Kahve falında sarı elma toplamak

Kahve falında sarı elma toplamak rahata ereceğine, ferahlayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı elma toplamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında sarı elma toplamak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta elma toplamak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden elma toplamak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma topladığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir