AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda elma toplamak

Kahve falında suda elma toplamak

Kahve falında suda elma toplamak parasına da para ekleyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda elma toplamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında suda elma toplamak büyük başarılara imza atılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suda elma görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma toplamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan elma toplamak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepete elma toplamak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir