AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma topladığını görmek

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya inanılır.

Kahve falında yeşil elma topladığını gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma toplamak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, resmi bir göreve getirileceğine yorulur.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, iç sıkıntısına yorulur.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak çalışıyorsa terfi alacağına, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir