AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma topladığını görmek

Kahve falında elma topladığını görmek

Kahve falında elma topladığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, de elinin bollaşacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında elma topladığını gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Kahve falında elma ve şeftali toplamak çok büyük bir endişeye kapılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yerden elma toplamak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden elma toplamak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında elma topladığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bahçede elma toplamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta elma toplamak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve armut toplamak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan elma toplamak beklentilerin boşa çıkmayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir