AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işarettir.

Kahve falında yerden elma toplamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde elma görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında yerden elma almak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir