AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma topladığını gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma toplamak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma satın almak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir