AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma soymak

Kahve falında elma soymak

Kahve falında elma soymak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında elma soymak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çürük elma soymak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında elma soyduğunu görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elma soymak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma kabuğu soymak bereketli işlere gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında elma soymak işe zorla gidip geleceğine, maddi varlığının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin derisini soymak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Kahve falında ayak derisi soymak gamsız bir hayat süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir