AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük elma soymak

Kahve falında çürük elma soymak

Kahve falında çürük elma soymak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kötü günlerinin biteceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Kahve falında çürük elma soymak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elma kabuğu soymak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma soymak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma soyduğunu görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında elma soymak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çürük elma görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir