AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma soymak

Kahve falında yeşil elma soymak

Kahve falında yeşil elma soymak işinde başarılı olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kısmetinin bollaşacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil elma soymak gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında yeşil elma soymak güzel günler görüleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çürük elma soymak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma soyduğunu görmek iş hayatında terfi alınacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma kabuğu soymak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma soymak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan soymak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında iki yeşil elma görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir