AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak derisi soymak

Kahve falında ayak derisi soymak

Kahve falında ayak derisi soymak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayatınızın neşe dolacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Kahve falında ayak derisi soymak gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında ayak derisini soymak hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak derisi soymak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz derisi soymak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak sıkıntılarının artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak hayal edilen eve kavuşulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi derisini soymak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir