AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma soyduğunu görmek

Kahve falında elma soyduğunu görmek

Kahve falında elma soyduğunu görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma soyduğunu gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında çürük elma soymak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayata küseceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil elma soymak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma kabuğu soymak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Kahve falında elma soymak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında elma soyduğunu görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek yaşama hevesinden olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında el derisi soymak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir