AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin derisini soymak

Kahve falında elinin derisini soymak

Kahve falında elinin derisini soymak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin derisini soymak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Kahve falında elin derisini soymak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elinin derisini soymak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, stresten uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el derisi soymak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında el derisini soymak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuğun derisini soymak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün derisini soymak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın derisini soymak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir