AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin elma soyduğunu gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma soyduğunu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında elma soymak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma soymak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma kabuğu soymak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük elma soymak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında hayvan derisi soymak güçten düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun soymak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş hayatında zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir