AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma kabuğu soymak

Kahve falında elma kabuğu soymak

Kahve falında elma kabuğu soymak büyük miktarlarda para kazanılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eğleneceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elma kabuğu soymak gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Kahve falında elma kabuğu soymak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak adının tüm dünyaya yayılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuk soymak güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elma soyduğunu görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir