AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma pekmezi yapmak

Kahve falında elma pekmezi yapmak

Kahve falında elma pekmezi yapmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında elma pekmezi yapmak gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Kahve falında elma pekmezi yapmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dut pekmezi yapmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pekmez yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karlı pekmez yemek korkularını yeneceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez almak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında bal ve pekmez görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pekmez pişirmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında dut pekmez görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir