AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez pişirmek

Kahve falında pekmez pişirmek

Kahve falında pekmez pişirmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında pekmez pişirmek gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Kahve falında pekmez pişirmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli pekmez yemek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında pekmez dökmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez sucuğu görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında nar pekmezi görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir