AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut pekmezi yapmak

Kahve falında dut pekmezi yapmak

Kahve falında dut pekmezi yapmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut pekmezi yapmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında dut pekmezi yapmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut pekmezi görmek herkes tarafından saygı göreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut pekmez görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında pekmez yapmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elma pekmezi yapmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez dökmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pekmez görmek imkanlarının artacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez yemek görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir