AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut pekmez görmek

Kahve falında dut pekmez görmek

Kahve falında dut pekmez görmek kolaylıklara kavuşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, canının derdine düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut pekmez gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında dut pekmez görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut pekmezi görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, daha temkinli ve garantici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut pekmezi yapmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında karlı pekmez yemek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pekmez görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, güç alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir