AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez almak

Kahve falında pekmez almak

Kahve falında pekmez almak daha çok iş yapacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pekmez almak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Kahve falında karlı pekmez yemek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında dut pekmezi görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pekmez tahin görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında pekmez satın almak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez içmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir