AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yapmak

Kahve falında pekmez yapmak

Kahve falında pekmez yapmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında pekmez yapmak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dut pekmezi yapmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında elma pekmezi yapmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pekmez yapmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında dut pekmez görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez dökmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut pekmezi görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında bal pekmez görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir