AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı pekmez yemek

Kahve falında karlı pekmez yemek

Kahve falında karlı pekmez yemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında karlı pekmez yemek gördüyseniz:

  • Bir çok başarılı çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında karlı pekmez yemek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez yemek ev içinde mutluluğun artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında bal pekmez yemek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında pekmez yemek görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cevizli pekmez yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir