AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve pekmez görmek

Kahve falında bal ve pekmez görmek

Kahve falında bal ve pekmez görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ruhani önderlik yapacağına, sırların ortaya çıkmasına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunların bu sayede aşılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve pekmez gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bal pekmez görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bal pekmez yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bal ve pekmez görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında pekmez görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurtlu pekmez görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir