Kahve falında elma koklamak

Kahve falında elma koklamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma koklamak gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında elma koklamak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeyi koklamak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında zambak koklamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çilek koklamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, anne baba duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında erkek parfümü koklamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın koklamak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap koklamak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, değer göreceğine inanılır.

Kahve falında fesleğen koklamak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir