AnaSayfa / Genel / Kahve falında zambak koklamak

Kahve falında zambak koklamak

Kahve falında zambak koklamak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, planlarının bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında zambak koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Kahve falında zambak koklamak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zambak görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirmizi zambak görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zambak görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında pembe zambak görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zambak toplamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir