AnaSayfa / Genel / Kahve falında fesleğen koklamak

Kahve falında fesleğen koklamak

Kahve falında fesleğen koklamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında fesleğen koklamak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında fesleğen koklamak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fesleğen dikmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fesleğen yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında fesleğen görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir