AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek parfümü koklamak

Kahve falında erkek parfümü koklamak

Kahve falında erkek parfümü koklamak ruhsal olarak zarara uğranacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek parfümü koklamak gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm koklamak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü görmek dişe diş savaşacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında erkekten parfüm almak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir