AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın koklamak

Kahve falında kadın koklamak

Kahve falında kadın koklamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın koklamak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kadını koklamak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, terfi alamayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını koklamak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın koklamak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın saçı koklamak yenileceğine, şifa bulacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında portakal koklamak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağı koklamak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek kokladığını görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reyhan koklamak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir