AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap koklamak

Kahve falında şarap koklamak

Kahve falında şarap koklamak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap koklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında şarap koklamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Kahve falında şarap tatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap seçmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap rengi görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şarap hediye almak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şarap görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında karşılıklı şarap içmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir