AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek koklamak

Kahve falında çilek koklamak

Kahve falında çilek koklamak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek koklamak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında çilek koklamak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın saçı koklamak mutlu günler göreceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak eksik olan yanının tamamlayacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misk koklamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nergis koklamak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak koklamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında menekşe koklamak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şampuan koklamak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir