AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi koklamak

Kahve falında kabeyi koklamak

Kahve falında kabeyi koklamak gönlünce bir hayata kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi koklamak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kabeyi koklamak çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kokladığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak inanılır.

Kahve falında sevgiliyi koklamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları koklamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarılıp koklamak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve koklamak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında gaz koklamak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir