AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kabuğu soymak

Kahve falında yumurta kabuğu soymak

Kahve falında yumurta kabuğu soymak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuk soymak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal kabuğu soymak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında elma kabuğu soymak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında soğan kabuğu soymak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bereketli günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaynamış yumurta soymak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Kahve falında yumurta soyduğunu görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir