AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kabuğu soymak

Kahve falında soğan kabuğu soymak

Kahve falında soğan kabuğu soymak günah işleyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında soğan kabuğu soymak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kabuk soymak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işarettir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma kabuğu soymak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan soymak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında patates soğan soymak maddi güç sahibi olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir