AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal kabuğu soymak

Kahve falında portakal kabuğu soymak

Kahve falında portakal kabuğu soymak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, problemlere çözüm bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında portakal kabuğu soymak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında portakal kabuğu soymak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal soymak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal soyduğunu görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuk soymak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Kahve falında elma kabuğu soymak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir