AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuk soymak

Kahve falında kabuk soymak

Kahve falında kabuk soymak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında kabuk soymak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kabuk soymak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma kabuğu soymak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında portakal soyduğunu görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık soymak helal lokmalar yiyeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir