AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz kabuğu soymak

Kahve falında ceviz kabuğu soymak

Kahve falında ceviz kabuğu soymak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sabrını zorlayacağına inanılır.

Kahve falında kabuk soymak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan kabuğu soymak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma kabuğu soymak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal kabuğu soymak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz kabukları görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir