AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ayva toplamak

Kahve falında elma ayva toplamak

Kahve falında elma ayva toplamak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında elma ayva toplamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında elma ayva toplamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva ve elma toplamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, dış ticarete atılacağına delalet eder.

Kahve falında elma ve ayva yemek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, zor durumda kalınacağına inanılır.

Kahve falında elma ayva görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva ve elma görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva elma görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ayva toplamak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir