AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ve elma görmek

Kahve falında ayva ve elma görmek

Kahve falında ayva ve elma görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayva ve elma gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında elma ayva görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva ve elma görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında elma ve ayva görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ayva elma görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına işarettir.

Kahve falında ayva ve elma toplamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve ayva yemek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ayva toplamak sorunların ve dertlerin biteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak temize çıkacağına, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir