AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva toplamak

Kahve falında ayva toplamak

Kahve falında ayva toplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Kahve falında dalından ayva toplamak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayva toplamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ayva toplamak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayva ve elma toplamak büyük bir kazanç elde edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına inanılır.

Kahve falında ayva toplamak yemek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında elma ayva toplamak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir