AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve ayva yemek

Kahve falında elma ve ayva yemek

Kahve falında elma ve ayva yemek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ayağa kalkacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında elma ve ayva yemek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Kahve falında elma ve ayva yemek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ve ayva görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet eder.

Kahve falında ayva elma görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında ayva ve elma görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında elma ayva toplamak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ayva görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ayva ve elma toplamak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir