AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve ayva görmek

Kahve falında elma ve ayva görmek

Kahve falında elma ve ayva görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, böylece yüzünün güleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve ayva gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında elma ve ayva yemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında ayva ve elma görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ayva görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında ayva elma görmek pek çok olumlu gelişmelere, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Kahve falında ayva ve elma toplamak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, borç ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında elma ayva toplamak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir